crowdfunding boerderijwinkel

Samen bouwen aan de toekomst
van Burgerboerderij Oosterwold!

Met jouw hulp willen we onze winkel uitbreiden. Zodat we meer heerlijke Flevolandse producten kunnen aanbieden en nog meer klanten kunnen genieten van lokale, veelal verse en biologische producten. Met een ruim aanbod op één locatie. Op een duurzame, regionale en fijne ontmoetingsplek.

We gaan de kracht van de gemeenschap  inzetten om ons voedsel betaalbaarder te maken. Verbinding met de gemeenschap is het fundament van onze boerderij.

Doe mee

Voor de uitbreiding van onze winkel hebben we €200.000 nodig. Je kunt op verschillende manieren bijdrage: je kunt een winkeltegoed met bonus kopen of vierkante meters adopteren en we werken aan een lening. De crowdfunding loopt tot de kerst.

1. Winkeltegoed met bonus
Geniet via een winkeltegoed met een duurzame bonus van onze verse, Flevolandse producten. Bij aankoop van €500 winkeltegoed kan je in de vijf jaar na aankoop jaarlijks €110 aan producten kopen uit onze winkel. En natuurlijk ontvang je een uitnodiging voor de feestelijke opening.


2. Vierkante meters adopteren
Word letterlijk onderdeel van onze winkel door vierkante meters winkelruimte voor €250 te adopteren. Een kleiner oppervlak adopteren kan ook. Als blijvend eerbetoon aan je steun krijg je een naamsvermelding in de winkel. Mogelijkheden voor bedrijfssponsoring zijn er ook.


3. Lening voor lokale groei
We werken aan een 10-jarige lening voor minimaal €1.000 waaraan je mee kan doen. Wil je de verbouwing van de winkel hiermee ondersteunen? Schrijf je dan in als geïnteresseerde en werk met ons toe naar een duurzame toekomst.


Dankzij jouw steun

Jouw steun maakt een groot verschil. Samen creëren we een winkel die onze gemeenschap versterkt en bijdraagt aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Onze winkel

In onze winkel verkopen we allerlei lokale producten.