over ons

Burgerboerderij Oosterwold is een agro-ecologische boerderij. Als agro-ecologische boerderij kijken we hoe we lokale middelen, relaties en kennis in kunnen zetten voor een weerbare en productieve landbouw. We bieden ruimte aan lokale ondernemers en inwoners om samen voedsel te produceren, te verwerken en te eten. In een aantrekkelijke omgeving waar je elkaar makkelijk kan ontmoeten en alle benodigde voorzieningen beschikbaar zijn.

Gemeenschapsvorming staat bij ons hoog in het vaandel. We kiezen daarom voor andere economische principes. We vinden het belangrijk om onze landbouwgrond weer onderdeel te laten zijn van de samenleving: samen beslissen over ons landschap en ons voedselsysteem. Bovendien brengen landbouw en natuur ritme en helpen ze mensen te ‘aarden’. Dit alles kan mensen dichter bij elkaar brengen.

waar kun je ons vinden?

Burgerboerderij Oosterwold vind je tussen Almere, Lelystad en Zeewolde.

blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We beloven je dat we vertrouwelijk omgaan met je gegevens en je niet te vaak zullen mailen. Je ontvangt alleen een nieuwsbrief als er ook echt nieuws is.